En æra er over

Tidligere gruppeleder Ankar overleverer vervet videre til ny gruppeleder Richard

En æra er over når Ankar på gruppetinget avsluttet sin seksårige gruppelederoppgave og lot stafettpinnen gå til Richard. Og jammen gikk gruppestyret bak Ankar sin rygg og innstilte ham til æresmedlemskap.

Torsdag gjennomførte speidergruppa sitt Gruppeting (årsmøte) med 16 fremmøtte medlemmer og en observatør. På møtet ble Richard valgt som ny gruppeleder når Ankar fratrådte etter seks år. Mikkel ble også gjenvalgt som styremedlem for to nye år. Ellers var det et lite dramatisk årsmøte som viser at speidergruppa også i fjor har hatt høy aktivitet, en liten medlemsvekst og at det er en god økonomi. Eneste tilløp til diskusjon var i spørsmålet om å overføre ekstra mye midler til hyttefondet.
Etter gruppetinget ble Ankar utnevnt til speidergruppas æresmedlem nr 10, som nok var den største overraskelsen den kvelden. I hvert fall for Ankar selv. I en improvisert "tale" fremhevet Ankar hvor mye gruppa har fått til de siste årene, med høy aktivitet, god økonomi og medlemsvekst selv gjennom pandemiårene.

Se bilder fra gruppetinget her

Forrige
Forrige

Schønheyder Challenge

Neste
Neste

Troppens Vintertur